סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 761 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם ביצה, שמן canolan, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון דרומי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. מתכונים דומים: סטייק העוף המטוגן הטוב ביותר, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן.
הוראות
במחבת פאי, להקציף יחד את הביצה וחלב. במחבת עוגה שנייה, לשלב את הקמח, קמח תירס, פפריקה, קאיין, מלח ופלפל שחור סדוק טרי, לפי הטעם.
מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומחפרים את הסטייקים בתערובת הקמח. לנער את כל עודף, ואז להטביע אותם בחלב וביצה. לדלות אותם שוב בתערובת הקמח. ודא ששני הצדדים מכוסים היטב בתערובת הביצה לפני dredging אותם בפעם השנייה. אבק את הקמח העודף ולהניח בצד.
מחממים את השמן במחבת עמוקה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הסטייקים ומטגנים עד שציפוייהם הופכים לחומים זהובים ופריכים, כ-3 עד 5 דקות.
הסר אותם לצלחת מרופדת בשקית נייר חומה או מגבות נייר לניקוז. מסדרים אותם על צלחות הגשה ומגישים עם רוטב המנסרה.
בראון את הנקניק בברזל יצוק או מחבת תחתית כבדה, מעל חום בינוני. כאשר מבושל לחלוטין, להסיר את הנקניק מהמחבת ולהניח בצד.
באותו מחבת, על אש נמוכה, להוסיף את שמן קנולה.
לטאטא את הקמח ומבשלים, כל הזמן ערבוב, עד הקמח הופך צבע זהוב חיוור, על 5 דקות. לאט לאט לטאטא את החלב ואת הקורנית ולהביא לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה, על 5 עד 10 דקות. החזר את הנקניק השמור למחבת ועונה במלח וכמות נדיבה של פלפל שחור.
מגישים לצד סטייק העוף המטוגן.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.