סטייק עין צלוי עם חמאת מיסו
סטייק צלוי עם חמאת מיסו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 891 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חמאה, סטייקים עם צלעות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: אומצות Blade בגריל שומשום מיסו, תירס בגריל עם חמאת מיסו פיקנטית, ו שרימפס בגריל עם קמחי-מיסו חמאה.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד חמאה, מיסו, עירית ושום. תערובת חמאת כפית על ריבוע של פלסטיק לעטוף, לקפל פלסטיק על חמאה מלמעלה ולמטה, ולהשתמש בידיים שלך כדי ליצור אותו לצורת יומן על 1 1/2 ב. עבה. לסובב צדדים לסגור. שים במקפיא במשך 30 דקות או עד המשרד.
בינתיים, לשטוף סטייקים, לטפוח יבש, מתבלים היטב עם מלח ופלפל; להפריש בטמפרטורת החדר, 15 עד 25 דקות. לקלף בצל לחתוך חצי לרוחב. לקצץ על 1/2 ב. את הצדדים מעוגלים של כל בצל כך חצאים לשכב שטוח. לשפשף בצל עם קצת שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם.
הכן גז או גריל פחם לחום בינוני גבוה (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 ב. מעל באח בישול רק 3 עד 4 שניות). בצל גריל 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף סטייקים וגריל עד להשחמה יפה, 3 עד 4 דקות. הפוך הכל. בצלים יצטרכו עוד 6 עד 8 דקות, עד שהם מתרככים יפה השחמה. עבור סטייקים, לבשל 2 עד 4 דקות נוספות לנדיר, 5 עד 7 דקות עבור בינוני נדיר, ו 8 עד 15 דקות עבור כל הכבוד (לחתוך כדי לבדוק).
מעל כל סטייק עם 2 כפית. מיסו חמאה (יהיה לך קצת חמאה נשארה).
מגישים עם בצל וסלט ירוק פשוט אם אתה רוצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה