סטייק עין-צלעות עם חמאת גורגונזולה וטבעות בצל פריכות ומתוקות
סטייק עין-צלעות עם חמאת גורגונזולה וטבעות בצל פריכות וקריספי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 72 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1310 קלוריות. אם יש לך אבקת בצל, שמן canolan, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום ולנטין. וזה טוב. נסו סטייק עין-צלעות עם חמאת גורגונזולה וטבעות בצל פריכות ומתוקות, Chimichurri סטייקים עם צ'יפס בטטה וטבעות בצל, ו טבעות בצל פריכות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים שום על פיסת נייר; טפטוף עם שמן זית. מצרף שום בנייר כסף.
להעביר חמאת Gorgonzola לסדין של פלסטיק לעטוף. באמצעות ניילון לעטוף כסיוע, טופס חמאה לתוך 1 1 1/4 קוטר אינץ', גלישת פלסטיק בחוזקה סביב חמאה. תירגע עד שתתייצב. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה; לשמור מקורר.)
יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה כבדה כדי להגיע לעומק של 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
חום מעל חום בינוני-גבוה עד 177°. עבודה עם כמה טבעות בצל בכל פעם, לנער את עודף חלב חמאה, ולאחר מכן להפוך טבעות בצל בתערובת קמח למעיל. מטגנים טבעות בצל עד חום זהוב עמוק, התאמת חום לפי הצורך עבור כל אצווה כדי לשמור על הטמפרטורה ב350, על 2 דקות.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.