סטייק עין-צלעות עם חמאת גורגונזולה וטבעות בצל פריכות ומתוקות
סטייק עין-צלעות עם חמאת גורגונזולה וטבעות בצל פריכות וקריספי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 72 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1310 קלוריות. אם יש לך אבקת בצל, שמן canolan, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום ולנטין. וזה טוב. נסו סטייק עין-צלעות עם חמאת גורגונזולה וטבעות בצל פריכות ומתוקות, Chimichurri סטייקים עם צ'יפס בטטה וטבעות בצל, ו טבעות בצל פריכות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שום על פיסת נייר; טפטוף עם שמן זית. מצרף שום בנייר כסף.
אופים עד השום הוא רך מאוד, על 1 שעה. מגניב. לסחוט שיני שום מתוך עורות נייר לתוך קערה בינונית; שום מחית עם מזלג.
מערבבים בחמאה, גבינה ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר חמאת Gorgonzola לסדין של פלסטיק לעטוף. באמצעות ניילון לעטוף כסיוע, טופס חמאה לתוך 1 1 1/4 קוטר אינץ', גלישת פלסטיק בחוזקה סביב חמאה. תירגע עד שתתייצב. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה; לשמור מקורר.)
חותכים לתוך 1/2 אינץ ' עבה סיבובים.
יוצקים חלב חמאה לתוך קערה גדולה.
מוסיף טבעות בצל; לזרוק מעיל.
בואו לעמוד 1 שעה, משליך מדי פעם.
מערבבים קמח, אבקת בצל, אבקת שום, מלח ופלפל בקערה גדולה אחרת.
יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה כבדה כדי להגיע לעומק של 3 אינץ'.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד 177°. עבודה עם כמה טבעות בצל בכל פעם, לנער את עודף חלב חמאה, ולאחר מכן להפוך טבעות בצל בתערובת קמח למעיל. מטגנים טבעות בצל עד חום זהוב עמוק, התאמת חום לפי הצורך עבור כל אצווה כדי לשמור על הטמפרטורה ב350, על 2 דקות.
מעבירים טבעות בצל למגבות נייר לניקוז, ואז מניחים על תבנית אפייה וחמים בתנור תוך טיגון טבעות בצל שנותרו.
מברשת סטייקים עם שמן זית; מפזרים מלח ופלפל.
חום 2 מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 3 סטייקים לכל מחבת ומבשל עד doneness הרצוי, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
מגישים עם חמאת Gorgonzola וטבעות בצל.