סטייק עין-צלעות עם מלח בקארי
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם אבקת קארי, מלח כשר, סטייק עין צלעות בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. מתכונים דומים: סטייקים כרובית ברוטב עגבניות קארי, סטייקים כרובית בקארי עם אורז אדום וצציקי, ו סטייקים כרובית עם מחית קוקוס בקארי.
הוראות
מערבבים יחד מלח ואבקת קארי. אומצות לטפוח יבש ומפזרים את שני הצדדים באופן שווה עם מלח קארי.
מחממים מחבת ברזל יצוק מתובלת היטב 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז צורבים סטייקים 4 עד 5 דקות בכל צד, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס אופקית לתוך החלק העבה ביותר של רשם בשר 130°f עבור בינוני נדיר.
להעביר סטייקים לצלחת ולתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים מים למחבת ו deglaze מחבת על ידי רותחים, גירוד חתיכות חומות, עד מופחת על 2 כפות. מיצי כפית על בשר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.