סטייק עין-צלעות עם עגבניות-ריחן
סטייק עין-צלעות עם רליש עגבניות-בזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סטייקים עם צלעות בקר, שמן זית, מלח ופלפל טרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סטייקים כרובית עם תבלין ורוטב עגבניות, כרובית "סטייקים" עם תבלין ורוטב עגבניות, ו סטייקים כרובית עם תבלין ורוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ עודף שומן משטח סטייקים. יש לשטוף סטייקים ולייבש את הטפיחה; להגדיר בשכבה אחת על צלחת. בקערה קטנה, מערבבים חצי מהחומץ וחצי משמן הזית. לשפשף תערובת על כל סטייקים למעיל.
בואו לעמוד לפחות 15 דקות, או לכסות ולהירגע עד 4 שעות.
בינתיים, לשטוף, הליבה, לחתוך גס עגבניות. בקערה, מערבבים עגבניות, בזיליקום, שום, וחומץ בלסמי שנותר ושמן זית.
הניחו סטייקים על גריל ברביקיו משומן על מצע מוצק של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); מכסה סגור על גריל גז. לבשל סטייקים, מפנה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים ועשה לטעמך במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), 10 עד 13 דקות עבור בינוני-נדיר.
תן לנוח במקום חם במשך 3 עד 5 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומקשטים בעגבניות-בזיליקום.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו באחוזת גריץ ' הילס עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.