קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות50
מגזין

סטייק עם ארוגולה, לימון ופרמזן

סטייק עם ארוגולה, לימון ופרמזן
זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם מלח ופלפל טחון גס, לימון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט ארוגולה עם סטייק, פרמזן מגולח ויניגרט לימון, סטייק בגריל עם ארוגולן ופרמזן מגולח, ו סטייק עם פרמזן חמאה, זיגוג בלסמי, ארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את הסטייקים לטמפרטורת החדר ומתבלים אותם מכל הצדדים עם מלח ופלפל (אל תתקמצנו עם המלח!).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות ולהגדיר מחבת ovenproof כבדה (אני אוהב להשתמש ברזל יצוק) על חום גבוה. כאשר המחבת חמה, מוסיפים את הסטייקים וחומים היטב משני הצדדים, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
להעביר את המחבת לתנור ולהמשיך לבשל עד הבשר מגיע doneness הרצוי (זה צריך לקחת בערך 10 דקות לטמפרטורה הפנימית כדי להגיע 135 מעלות, וזה נדיר בינוני).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר את הסטייקים לצלחת ולהגדיר במקום חם לנוח, לפחות 5, אבל רצוי 10, דקות. אל תשים את המחבת בכיור עדיין!
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הגדר את המחבת החמה על אש נמוכה (הקפד לא לגעת בידית ולשרוף את עצמך!) ולהוסיף על כוס מים. באמצעות כף עץ, לגרד את החלק התחתון של המחבת כדי לקום כל חתיכות השחמה ומערבבים לשלב עם המים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כאשר אתה מוכן לאכול, לחתוך את הסטייקים על פני התבואה לפרוסות 1/3 אינץ'. שמור כל מיצים לברוח הבשר. סדר את ארוגולה על מגש הגשה. רבע לימון.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
טפטוף כמות נדיבה של שמן זית טוב על הירוקים, ואחריו לסחוט נדיב של מיץ לימון, קומץ ליברלי של מלח מלדון וכמה טחינה של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ירוקירוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
להניח את פרוסות סטייק על גבי הירוקים, ולאחר מכן לטפטף את המיצים שלהם ואת החיבה מהמחבת על הכל. בצע עם עוד שפריץ של לימון ופלפל יותר. ואז להשתמש מקלף ירקות למעלה הכל עם מקלחת של תלתלי פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ירוקירוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מגישים מיד עם שאריות פלחי לימון, תפוחי אדמה קלויים ויין שולחן איטלקי טוב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
טריז לימוןטריז לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Grgich Hills Estate. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 47 דולר לבקבוק.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.