סטייק עם ארוגולה, לימון ופרמזן
זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם מלח ופלפל טחון גס, לימון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט ארוגולה עם סטייק, פרמזן מגולח ויניגרט לימון, סטייק בגריל עם ארוגולן ופרמזן מגולח, ו סטייק עם פרמזן חמאה, זיגוג בלסמי, ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את הסטייקים לטמפרטורת החדר ומתבלים אותם מכל הצדדים עם מלח ופלפל (אל תתקמצנו עם המלח!).
מחממים את התנור ל 375 מעלות ולהגדיר מחבת ovenproof כבדה (אני אוהב להשתמש ברזל יצוק) על חום גבוה. כאשר המחבת חמה, מוסיפים את הסטייקים וחומים היטב משני הצדדים, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
להעביר את המחבת לתנור ולהמשיך לבשל עד הבשר מגיע doneness הרצוי (זה צריך לקחת בערך 10 דקות לטמפרטורה הפנימית כדי להגיע 135 מעלות, וזה נדיר בינוני).
להעביר את הסטייקים לצלחת ולהגדיר במקום חם לנוח, לפחות 5, אבל רצוי 10, דקות. אל תשים את המחבת בכיור עדיין!
הגדר את המחבת החמה על אש נמוכה (הקפד לא לגעת בידית ולשרוף את עצמך!) ולהוסיף על כוס מים. באמצעות כף עץ, לגרד את החלק התחתון של המחבת כדי לקום כל חתיכות השחמה ומערבבים לשלב עם המים. תניח בצד.
כאשר אתה מוכן לאכול, לחתוך את הסטייקים על פני התבואה לפרוסות 1/3 אינץ'. שמור כל מיצים לברוח הבשר. סדר את ארוגולה על מגש הגשה. רבע לימון.
טפטוף כמות נדיבה של שמן זית טוב על הירוקים, ואחריו לסחוט נדיב של מיץ לימון, קומץ ליברלי של מלח מלדון וכמה טחינה של פלפל.
להניח את פרוסות סטייק על גבי הירוקים, ולאחר מכן לטפטף את המיצים שלהם ואת החיבה מהמחבת על הכל. בצע עם עוד שפריץ של לימון ופלפל יותר. ואז להשתמש מקלף ירקות למעלה הכל עם מקלחת של תלתלי פרמזן.
מגישים מיד עם שאריות פלחי לימון, תפוחי אדמה קלויים ויין שולחן איטלקי טוב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Grgich Hills Estate. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 47 דולר לבקבוק.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.