קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות50
מגזין

סטייק עם ארוגולה, לימון ופרמזן

סטייק עם ארוגולה, לימון ופרמזן
זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם מלח ופלפל טחון גס, לימון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט ארוגולה עם סטייק, פרמזן מגולח ויניגרט לימון, סטייק בגריל עם ארוגולן ופרמזן מגולח, ו סטייק עם פרמזן חמאה, זיגוג בלסמי, ארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את הסטייקים לטמפרטורת החדר ומתבלים אותם מכל הצדדים עם מלח ופלפל (אל תתקמצנו עם המלח!).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות ולהגדיר מחבת ovenproof כבדה (אני אוהב להשתמש ברזל יצוק) על חום גבוה. כאשר המחבת חמה, מוסיפים את הסטייקים וחומים היטב משני הצדדים, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
להעביר את המחבת לתנור ולהמשיך לבשל עד הבשר מגיע doneness הרצוי (זה צריך לקחת בערך 10 דקות לטמפרטורה הפנימית כדי להגיע 135 מעלות, וזה נדיר בינוני).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר את הסטייקים לצלחת ולהגדיר במקום חם לנוח, לפחות 5, אבל רצוי 10, דקות. אל תשים את המחבת בכיור עדיין!
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הגדר את המחבת החמה על אש נמוכה (הקפד לא לגעת בידית ולשרוף את עצמך!) ולהוסיף על כוס מים. באמצעות כף עץ, לגרד את החלק התחתון של המחבת כדי לקום כל חתיכות השחמה ומערבבים לשלב עם המים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כאשר אתה מוכן לאכול, לחתוך את הסטייקים על פני התבואה לפרוסות 1/3 אינץ'. שמור כל מיצים לברוח הבשר. סדר את ארוגולה על מגש הגשה. רבע לימון.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
טפטוף כמות נדיבה של שמן זית טוב על הירוקים, ואחריו לסחוט נדיב של מיץ לימון, קומץ ליברלי של מלח מלדון וכמה טחינה של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ירוקירוק
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
להניח את פרוסות סטייק על גבי הירוקים, ולאחר מכן לטפטף את המיצים שלהם ואת החיבה מהמחבת על הכל. בצע עם עוד שפריץ של לימון ופלפל יותר. ואז להשתמש מקלף ירקות למעלה הכל עם מקלחת של תלתלי פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ירוקירוק
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים מיד עם שאריות פלחי לימון, תפוחי אדמה קלויים ויין שולחן איטלקי טוב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
טריז לימוןטריז לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Grgich Hills Estate. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 47 דולר לבקבוק.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.