סטייק חצאית עשב בגריל עם תפוחי אדמה לימון-פטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 566 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, טימין, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-527 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חצאית בגריל סטייק ותפוחי אדמה עם רוטב עשבי תיבול, סטייק חצאית בגריל ובטטות עם רוטב עשבי תיבול, ו חצאית סטייק ותפוחי אדמה מרוסקים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סטייק חצאית בשקית ניילון גדולה resealable.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מוסיפים חומץ יין אדום, 2 כפות מיץ לימון, 3 שיני שום מרוסקות, 2 כפיות אורגנו, 1 כפית קורנית, מנטה, 2 כפות שמן זית, פתיתי פלפל אדומים, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור. חותם, למעוך סביב לשלב, ואת המקום במקרר כדי להשרות במשך 4 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
לאחר תפוחי האדמה כבר בישול במשך כ 15 דקות, אור ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. סטייק גריל מעל חום גבוה עד השחמה עמוקה משני הצדדים, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
6
הסר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
להסיר תפוחי אדמה מהתנור ולזרוק עם פטה. לטעום ולהתאים תיבול, במידת צורך. חותכים בשר על התבואה לרצועות 1/4 אינץ ' ומגישים מיד עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יקב Four Brix Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " תערובת עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.