סטייק עם חצאית עשב בגריל ותפוחי אדמה עם לימון-פטה
סטייק חצאית עשב בגריל עם תפוחי אדמה לימון-פטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 566 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, טימין, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-527 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חצאית בגריל סטייק ותפוחי אדמה עם רוטב עשבי תיבול, סטייק חצאית בגריל ובטטות עם רוטב עשבי תיבול, ו חצאית סטייק ותפוחי אדמה מרוסקים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סטייק חצאית בשקית ניילון גדולה resealable.
מוסיפים חומץ יין אדום, 2 כפות מיץ לימון, 3 שיני שום מרוסקות, 2 כפיות אורגנו, 1 כפית קורנית, מנטה, 2 כפות שמן זית, פתיתי פלפל אדומים, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור. חותם, למעוך סביב לשלב, ואת המקום במקרר כדי להשרות במשך 4 עד 12 שעות.
התאם את מתלה התנור למצב בינוני עליון וחמם מראש את התנור ל-400 ° F.
מניחים תפוחי אדמה במחבת אפייה בטוחה לתנור. טחון שנותר 2 שיני שום ולהוסיף תפוחי אדמה יחד עם הנותרים 2 1/2 כפות שמן זית, מיץ לימון שנותר, 1/2 כפית אורגנו, 1 כפית טימין, יין, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור. מערבבים לשלב ומניחים בתנור לצלי.
לאחר תפוחי האדמה כבר בישול במשך כ 15 דקות, אור ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. סטייק גריל מעל חום גבוה עד השחמה עמוקה משני הצדדים, 3 עד 5 דקות לכל צד.
הסר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
להסיר תפוחי אדמה מהתנור ולזרוק עם פטה. לטעום ולהתאים תיבול, במידת צורך. חותכים בשר על התבואה לרצועות 1/4 אינץ ' ומגישים מיד עם תפוחי אדמה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יקב Four Brix Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " תערובת עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.