סטייק עם פטריות ובצל
פטריות וסטייק בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פטריות, תערובת שום-פלפל, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו כריכי סטייק עם צנון ובצל., מרק פטריות בצל עם חצי סהר גביני, ו סטייק המבורגר עם פטריות ורוטב בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את שני הצדדים של סטייק בקר עם תערובת שום-פלפל ומלח. על גיליון 18x12 אינץ ' של רדיד כבד, לשלב פטריות, בצל ופלפלים קלויים. לעטוף בצורה מאובטחת עם חותמות כפולה.
כאשר מוכן לגריל, מניחים מנות פטריות וסטייק על גריל גז מעל חום בינוני גבוה או על גריל פחם 4 עד 6 אינץ ' מגחלים בינוניים גבוהים. מבשלים 10 עד 15 דקות או עד סטייק הוא של doneness הרצוי, מפנה פעם אחת, ותערובת פטריות בחבילה מחוממת היטב.
כדי לשרת, לחתוך סטייק לחתיכות בגודל ההגשה. פתח חבילת פטריות בזהירות כדי לאפשר קיטור לברוח. מעל כל סטייק המגיש בתערובת פטריות.