סטייק עם שאלוט ותפוחי אדמה Lyonnaise
סטייק עם שאלוט ותפוחי אדמה Lyonnaise עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לכו לחנות ותביאו יין, סטייק סינטה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. מתכונים דומים: תפוחי אדמה Lyonnaise, תפוחי אדמה Lyonnaise, ו מיונז תפוחי אדמה חדשים.
הוראות
במחבת nonstick גדול מאוד, חום 2 כפות של שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את תפוחי האדמה בשכבה חופפת מעט ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב וכמעט מבושל דרך, כ 8 דקות.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רך, כ 5 דקות יותר.
להוסיף 1/2 כף של חומץ בעדינות לזרוק לשלב. כסה באופן רופף וחמם.
בינתיים, במחבת גדולה אחרת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל ומבשלים אותם בחום גבוה בינוני, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים וקשוחים, 8 עד 10 דקות לנדירים בינוניים.
להעביר את הסטייקים למגש הגשה ולהתחמם.
מוסיפים 1 כף של החמאה ואת שאלוט למחבת ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את 1 1/2 כפות הנותרים של חומץ ומבשלים עד התאדה, על 30 שניות.
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת על ידי שני שלישים, על 2 דקות.
הסר מן החום מערבולת הנותרים 1 כף חמאה.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומיצי הבשר המצטברים, מתבלים את הרוטב במלח ופלפל וכף מעל הבשר.
מגישים את הסטייקים בבת אחת עם תפוחי האדמה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.