סטייק עם תרד פרמזן
סטייק עם תרד פרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 573 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, חמאה, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו סטייק פרמזן, סטייק עם חמאת פרמזן, ו סטייק בגריל וסלט פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. ללטף את הסטייק יבש מברשת קלות עם שמן זית. העונה עם 11/2 כפיות מלח 2-3 כפיות פלפל. קוק, פונה פעם אחת, 10 עד 13 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר.
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך לנוח, כ -10 דקות.
בינתיים, להמיס את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
הסר מן החום בהדרגה להקציף בחלב. חזור לחום בינוני ומבשל, לטאטא, עד מעובה מעט, על 2 דקות.
מערבבים את התרד, 1/4 כוס מים, 1/2 כוס פרמזן, גרידת לימון ואגוז מוסקט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מתעבה והתרד הוא רך, על 10 דקות. דליל במים, במידת הצורך. מערבבים את שאר 1/4 כוס פרמזן ומלח לפי הטעם.
חותכים דק את הסטייק ומגישים עם התרד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa]()
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר