סטייק עסיסי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סטייק עסיסי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל, סטייק דלמוניקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סטייק עסיסי, סטייק עסיסי ביותר, ו סטייק אפוי עסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים חצי חמאה על גבי סטייק קפוא.
יוצקים רוטב ווסטרשייר מעל, ומפזרים בנדיבות עם מרכך בשר, שום, מלח ופלפל.
מניחים סטייק על מחבת צלייה. לצלות במשך 6 עד 8 דקות, להסיר סטייק מהתנור, ולהפוך.
מורחים חמאה ועונה בדיוק כמו הצד השני. חזור אל broiler, ולהמשיך לבשל במשך 6 עד 8 דקות, או כדי doneness הרצוי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה