סטייק פורטרהאוס בגריל עם סלט ירוק מעורב
איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך אנשובי שטוח, חתיכות בגודל ביס ירקות כגון רומיין, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק פורטרהאוס צלוי, סלט ירוק מעורב בגריל, ו נקניק בגריל, תפוחי אדמה וסלט ירוק מעורב.
הוראות
פירה אנשובי עם חומץ בבלנדר. עם מנוע פועל, להוסיף שמן בזרם איטי להתמזג עד emulsified.
מעבירים לקערה. אם ההלבשה עבה מדי, לטאטא במים 1 כפית בכל פעם דק כדי עקביות הרצוי. מתבלים במלח ופלפל.
לטפוח סטייקים יבשים ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת גריל משומנת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז גריל סטייקים, בקבוצות במידת הצורך, עד משחימים היטב משני הצדדים, על 14 דקות בסך הכל.
מעבירים סטייקים למחבת אפייה רדודה וצולים באמצע התנור עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס 2 אינץ ' לחלק העבה ביותר של הבשר (לא לגעת בעצם) רושם 52°, כ -15 דקות.
להעביר סטייקים ללוח חיתוך, הזמנת מיצי בשר במחבת, ולתת לעמוד 5 דקות.
מטילים ירקות, פטרוזיליה וזיתים עם מספיק רוטב למעיל ומתבלים במלח ופלפל.
חותכים סטייק על פני תבואה לפרוסות דקות.
טפטוף עם מיצי פאן שמורים או ויניגרט שנותר ומגישים עם סלט.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.