סטייק פילה בקר עם רוטב דובדבן-פורט
סטייק פילה בקר עם רוטב דובדבן-פורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם שן שום, שמן זית, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. וזה די טוב. נסו בשר בקר צלוי עם רוטב פורט, בשר בקר צלוי עם רוטב פורט פטריות, ו פילה בקר צלוי ברוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דובדבנים, 1/4 כוס פורט, ומיץ בקערה קטנה.
בואו לעמוד 30 דקות דובדבנים לספוג את רוב הנוזל.
סטייקים מעיל עם ספריי בישול; מפזרים מלח ופלפל. לבשל סטייקים במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט ושום; saut 1 1/2 דקות. מערבבים בתערובת דובדבנים, 3/4 כוס פורט, מרק, ותימין. מביאים לרתיחה; לבשל 10 דקות או עד מופחת 1/2 כוס.