חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל סטייקים ב 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, עד הבשר הוא רק בינוני נדיר, 2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף 2 כפות הנותרים שמן למחבת בצל sauté ופלפל על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד בצל הוא זהוב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץ
4
מוסיפים פטריות ושום ו sauté, ערבוב, עד פטריות זהובות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים ורמוט ומבשלים עד התאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים מים ועגבניות עם המיץ שלהם, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות ובצל רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
7
הסר את המכסה ומבשל עד שרוב הנוזל הוא התאדה, על 5 דקות. מערבבים הנותרים 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. רוטב ירקות כפית על גבי סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
8
Remove lid and cook until most of liquid is evaporated, about 5 minutes. Stir in remaining 1/2 teaspoon salt and 1/4 teaspoon pepper. Spoon vegetable sauce on top of steaks.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום