סטייק פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק פלורנטין. מנה אחת מכילה 808 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שאלוט, חמאה, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: סטייק פלורנטין, סטייק פלורנטין ברוטב בלסמי ורוזמרין, ו סטייק פלורנטין ברוטב בלסמי ורוזמרין.
הוראות
הסר את הסטייקים מהמקרר ולתת להם לנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 עד 60 דקות. מחממים התנור ל 204°.
במחבת sauté גדולה, להמיס 1 כף החמאה על חום בינוני וכאשר חם, להוסיף את שאלוט ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד רך.
מוסיפים את התרד למחבת ומבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב, או עד התרד רק נבול. אל תתנו לזה לקבל רפוי מדי.
הסר את המחבת מהחום, לכסות כדי להתחמם, ולהניח בצד.
במחבת sauté קטנה, לחמם את 1/2 כף הנותרים על אש בינונית נמוכה לבשל את השום במשך 2 עד 3 דקות או עד שהוא מתחיל חום. תניח בצד.
מפזרים קלות את הסטייקים במלח ופלפל.
במחבת גדולה נוספת, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה וכאשר חם מאוד, צורבים את הסטייקים במשך כ 2 דקות בכל צד.
מעבירים את הסטייקים למחבת צלייה וצולים במשך 3 עד 4 דקות או עד בקושי בינוני-נדיר.
תוציא את הסטייקים מהתנור ותדליק את המטגן.
מסננים את הנוזל מהתרד ומפיצים את התרד במחבת מטאטאת. מניחים את הסטייקים על גבי התרד ואז מעל כל סטייק עם שום וחמאה.
מפזרים כף גבינה על כל סטייק צלייה במשך 1 עד 2 דקות או עד שהגבינה נמסה ושחמה קלות.
תן לסטייק לנוח 5 עד 10 דקות. מחלקים בין 2 צלחות.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
בעל הכשרה כשף מקצועי, הוא משמש כיום כסגן יו " ר החברה. פריטש גר בשיקגו. בקר mortons.com. Mary Goodbody הוא סופר מזון ידוע, יועץ, ועורך ספר בישול שעבד על יותר משישים ספרים. היא גרה בקונטיקט.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa]()
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר