סטייק פלנק עם סלט אבטיח
צריכים מנה עיקרית ללא חלב ? סטייק פלנק עם סלט אבטיח יכול להיות מתכון נהדר לנסות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -34 גרם חלבון , 22 גרם שומן , ובסך הכל 404 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-5 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מלח ופלפל, קמח, חומץ וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות . זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 82% , וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סטייק קובה עם סלט אבוקדו ועגבניות , סטייק פלנק עם סלט ים תיכוני שום , וסטייק פלנק עם רוטב פטריות .
הוראות
טורפים יחד את שמן זרעי הענבים, החומץ הלבן, הכוסברה, השום, המלח, הפלפל, מיץ הליים והג'לפנוס בקערה בינונית.
שמים את הסטייק בצד בתבנית תבשיל גדולה, יוצקים על המרינדה ומשרים בקירור למשך הלילה.
מערבבים יחד את החומץ, הדבש והסוכר בקערה ומערבבים עד שהסוכר נמס.
טורפים פנימה את השמן ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את העגבניות, האבטיח והנענע ומערבבים עם הוויניגרט.
מחממים את השמן במחבת כבדה עד שמדחום לטיגון עמוק שהוכנס לשמן רושם 375 מעלות F.
שמים את הקמח בקערה בינונית.
מסננים לחלוטין את טבעות הבצל, ואז זורקים פנימה את הקמח לציפוי. הקש את כל הקמח העודף, ולאחר מכן מטגן את הבצל עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
מסננים על נייר סופג, ולאחר מכן מתבלים קלות במלח ופלפל.
כדי לבשל את הסטייק הפלנק, מחממים מראש גריל לחום בינוני-גבוה.
מוציאים את הסטייק מהמרינדה, מסננים את העודפים. (הסרה של עודפי המרינדה תמנע התלקחות או חריכה של הסטייק במהלך הבישול.) צולים על אש גבוהה עד מדיום רייר, 8 עד 9 דקות לכל צד. נותנים לסטייק לנוח לפני שפורסים כנגד הדגן לפרוסות דקות.
רעפים קצת סטייק פרוס על כל צלחת. כף סלט אבטיח מעל.
מקשטים בטבעות בצל וענפי כוסברה.