סטייק פלפל בגריל של ג'וני השום עם רוטב בלסמי קברנה
סטייק פלפל בגריל של ג'וני השום עם רוטב בלסמי קברנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם קברנה סוביניון, פלפל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סטייק בגריל מתובל ברוטב ברנדי שמנת, מותן כבש בגריל עם רוטב קברנה-מנטה ופירה שום, ו סטייק בלסמי ושום צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
חותכים סטייק פלנק לתוך 8 אונקיות מנות קלות לרכך עם פטיש. אבק עם פלפל שחור כתוש ומלח כשר. לחץ מלח ופלפל לתוך סטייק עם כף היד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייק צלע
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מעבירים סטייקים לתבנית אפייה ומניחים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
תן להשרות במשך 4 עד 8 שעות.
5
במחבת רוטב בינונית על חום בינוני, מוסיפים שמן זית כתית מעולה ובצל וקלים קלות עד הבצל הם קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים שום ומבשלים עד השום מתחיל להפוך חום. Deglaze עם יין וחומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
להוסיף סוכר ולתת להתבשל ולהפחית במשך 20 עד 30 דקות עד התערובת מפחיתה ל 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
8
מניחים סטייקים על גריל חם. העבר פעם אחת בצד הראשון לסמן את הסטייקים, לבשל במשך 5 דקות להעיף, שוב רק נע פעם אחת לסמן סטייק, לבשל במשך 4 דקות. כאשר doneness הרצוי מושגת, להסיר סטייקים מגריל ולתת לנוח במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
9
מסננים תערובת יין ולחזור לחום כדי להפחית במשך 5 דקות יותר או עד סירופ סמיך נוצר.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.