סטייק פלפל בגריל של ג'וני השום עם רוטב בלסמי קברנה
סטייק פלפל בגריל של ג'וני השום עם רוטב בלסמי קברנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם קברנה סוביניון, פלפל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סטייק בגריל מתובל ברוטב ברנדי שמנת, מותן כבש בגריל עם רוטב קברנה-מנטה ופירה שום, ו סטייק בלסמי ושום צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סטייק פלנק לתוך 8 אונקיות מנות קלות לרכך עם פטיש. אבק עם פלפל שחור כתוש ומלח כשר. לחץ מלח ופלפל לתוך סטייק עם כף היד.
מעבירים סטייקים לתבנית אפייה ומניחים במקרר.
תן להשרות במשך 4 עד 8 שעות.
במחבת רוטב בינונית על חום בינוני, מוסיפים שמן זית כתית מעולה ובצל וקלים קלות עד הבצל הם קרמל.
מוסיפים שום ומבשלים עד השום מתחיל להפוך חום. Deglaze עם יין וחומץ בלסמי.
להוסיף סוכר ולתת להתבשל ולהפחית במשך 20 עד 30 דקות עד התערובת מפחיתה ל 3/4 כוס.
מניחים סטייקים על גריל חם. העבר פעם אחת בצד הראשון לסמן את הסטייקים, לבשל במשך 5 דקות להעיף, שוב רק נע פעם אחת לסמן סטייק, לבשל במשך 4 דקות. כאשר doneness הרצוי מושגת, להסיר סטייקים מגריל ולתת לנוח במשך 3 עד 4 דקות.
מסננים תערובת יין ולחזור לחום כדי להפחית במשך 5 דקות יותר או עד סירופ סמיך נוצר.