קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

סטייק פלפל בגריל של ג'וני השום עם רוטב בלסמי קברנה

סטייק פלפל בגריל של ג'וני השום עם רוטב בלסמי קברנה
סטייק פלפל בגריל של ג'וני השום עם רוטב בלסמי קברנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם קברנה סוביניון, פלפל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סטייק בגריל מתובל ברוטב ברנדי שמנת, מותן כבש בגריל עם רוטב קברנה-מנטה ופירה שום, ו סטייק בלסמי ושום צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
חותכים סטייק פלנק לתוך 8 אונקיות מנות קלות לרכך עם פטיש. אבק עם פלפל שחור כתוש ומלח כשר. לחץ מלח ופלפל לתוך סטייק עם כף היד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייק צלעסטייק צלע
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מעבירים סטייקים לתבנית אפייה ומניחים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
תן להשרות במשך 4 עד 8 שעות.
5
במחבת רוטב בינונית על חום בינוני, מוסיפים שמן זית כתית מעולה ובצל וקלים קלות עד הבצל הם קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים שום ומבשלים עד השום מתחיל להפוך חום. Deglaze עם יין וחומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
להוסיף סוכר ולתת להתבשל ולהפחית במשך 20 עד 30 דקות עד התערובת מפחיתה ל 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
מניחים סטייקים על גריל חם. העבר פעם אחת בצד הראשון לסמן את הסטייקים, לבשל במשך 5 דקות להעיף, שוב רק נע פעם אחת לסמן סטייק, לבשל במשך 4 דקות. כאשר doneness הרצוי מושגת, להסיר סטייקים מגריל ולתת לנוח במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
מסננים תערובת יין ולחזור לחום כדי להפחית במשך 5 דקות יותר או עד סירופ סמיך נוצר.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מגישים עם הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.