קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

סטייק פלפל בגריל של ג'וני השום עם רוטב בלסמי קברנה

סטייק פלפל בגריל של ג'וני השום עם רוטב בלסמי קברנה
סטייק פלפל בגריל של ג'וני השום עם רוטב בלסמי קברנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם קברנה סוביניון, פלפל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סטייק בגריל מתובל ברוטב ברנדי שמנת, מותן כבש בגריל עם רוטב קברנה-מנטה ופירה שום, ו סטייק בלסמי ושום צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
חותכים סטייק פלנק לתוך 8 אונקיות מנות קלות לרכך עם פטיש. אבק עם פלפל שחור כתוש ומלח כשר. לחץ מלח ופלפל לתוך סטייק עם כף היד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייק צלעסטייק צלע
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3
מעבירים סטייקים לתבנית אפייה ומניחים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
תן להשרות במשך 4 עד 8 שעות.
5
במחבת רוטב בינונית על חום בינוני, מוסיפים שמן זית כתית מעולה ובצל וקלים קלות עד הבצל הם קרמל.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים שום ומבשלים עד השום מתחיל להפוך חום. Deglaze עם יין וחומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
להוסיף סוכר ולתת להתבשל ולהפחית במשך 20 עד 30 דקות עד התערובת מפחיתה ל 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
מניחים סטייקים על גריל חם. העבר פעם אחת בצד הראשון לסמן את הסטייקים, לבשל במשך 5 דקות להעיף, שוב רק נע פעם אחת לסמן סטייק, לבשל במשך 4 דקות. כאשר doneness הרצוי מושגת, להסיר סטייקים מגריל ולתת לנוח במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
מסננים תערובת יין ולחזור לחום כדי להפחית במשך 5 דקות יותר או עד סירופ סמיך נוצר.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מגישים עם הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.