סטייק פלפל עם פסטו פלפל אדום קלוי
סטייק פלפל עם פסטו פלפל אדום קלוי דורש כ 19 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 331 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך פלפל טחון גס, מלח, פסטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. , שהוא מוצק. נסו נקי לאכול פלפל אדום קלוי & פסטו אגוז, סטייק פלפל עם פסטו פלפל אדום קלוי, ו פלפל אדום קלוי פסטו פרמזן ממולא ארטישוק עם פלפל אדום 5 דקות Hollandaise (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את שני הצדדים של סטייק עם מלח 1 כף. פלפל; מברשת עם שמן זית.
מניחים מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה עד חם. לבשל סטייק במחבת גריל חם 5 עד 7 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
להעביר סטייק ללוח גילוף, ולתת לעמוד 5 דקות.
בינתיים, לשלב פסטו, פלפל אדום קצוץ, ומיץ לימון בקערה קטנה.
חותכים סטייק לפרוסות דקות, ומעבירים למגש הגשה.
מגישים עם פלפל אדום פסטו.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה