סטייק פרואני ותפוחי אדמה מוקפצים
אם 44 סנט למנה נופל בתקציב שלך, סטייק פרואני ותפוחי אדמה מוקפץ עשוי להיות עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-35 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, כוסברה טחון, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, עוף וברוקולי מוקפץ, ו בקר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את שמן הזית, כמון, כוסברה, שום וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל.
חותכים את הסטייק לחתיכות 4 אינץ'; פורסים את הסטייקים על פני הדגן 1/2 אינץ ' עבה ולהוסיף לקערה יחד עם הבצל.
בינתיים, במחבת גדולה, חום 1/2 אינץ ' של שמן עד מנצנץ.
מוסיף את הצ ' יפס ומטגנים על חום גבוה עד זהב פריך, על 3 דקות; לנקז על מגבות נייר.
מחממים מחבת גדולה עד חם מאוד.
מוסיפים את הסטייק והבצל יחד עם jalapeos כבוש ומערבבים על חום גבוה עד הבשר והבצל מבושלים דרך חרוך קלות, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את העגבניה ומבשלים עד מתרכך ומתחיל char, על 1 דקה.
מוסיפים את הצ ' יפס והכוסברה והופכים עם מרית כדי לשלב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Valley Merlot]()
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.