סטייק צ'ילי שפשף עוטפת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק צ'ילי שפשף האגף עוטפת. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לך לחנות ותביא מלח, סטייק צלע, רסק עגבניות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: צ'ילי שפשף סטייק צלע, צ'ילי אנצ' ו-שפשף סטייק צלע, ו צלוי צ'ילי שפשף סטייק אגף.
הוראות
Broiler Preheat ו מתלה מקום על 6 אינץ ' ממקור חום. קו מחבת סמיך עם נייר כסף.
שלב רסק עגבניות, אבקת צ ' ילי וקורט של מלח בקערה קטנה. לשפשף תערובת עגבניות על סטייק, באמצעות אצבעות ללחוץ ככל האפשר על בשר.
מניחים סטייק על מחבת צלוי במשך כ 6 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
הסר סטייק ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 10 דקות. עבודה נגד תבואה, לחתוך סטייק לפרוסות דקות מאוד.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה.
להניח טורטיות שטוח על משטח עבודה להפיץ 1/4 כוס סלסה באופן שווה על החלק התחתון של כל אחד. מסדרים כמות שווה של סטייק על כל טורטייה, מניח אותו על סלסה.
מפזרים 1/4 כוס גבינה ו 1/4 כוס חסה מגורר על כל מנה של סטייק.
בזהירות לגלגל כל טורטייה לתוך גליל עבה, תוחב בצדדים כמו שאתה הולך.
חותכים חצי לרוחב מאובטח עם קיסמים.
מגישים עם סלסה נוספת, צ ' יפס ופרוסות אבוקדו, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.