סטייק צלוי עם זיגוג בלסמי וגרמולטה כתומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק צלוי עם זיגוג בלסמי וגרמולטן כתום. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם חומץ בלסמי, גרמולטה כתומה, סטייק פלנק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו סטייק צלע עם זיגוג תמרינד וגרמולטה כתומה, סטייק צלוי עם זיגוג בלסמי בייקון, ו סטייק צלע עם בצל קרמל וזיגוג בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים סטייק עם מלח ופלפל.
מניחים סטייק ופלחי בצל על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. גריל 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
בעוד סטייק גריל, לשלב חומץ בלסמי ושאלוט בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 7 דקות או עד מופחת 1/4 כוס.
טפטוף תערובת בלסמית על פרוסות סטייק, ומפזרים עם גרמולטה כתומה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.