קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 13 דק.
מנות10
ציון בריאות31
מגזין

סטייק צלע Crostini עם Chimichurri ו Vidalia רליש

סטייק צלע Crostini עם Chimichurri ו Vidalia רליש
סטייק צלע Crostini עם Chimichurri ו Vidalia רליש עשוי להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 742 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר ופלפל, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-13 דקות. נסו 25 דקות סטייק צלע עם סלט בצל וידאלי חרוך, סטייק צ'ימיצ' ורי פלנק, ו סטייק צלע עם צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את היין, קאסיס, שמן ופלפל שחור בצלחת לא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
2
מוסיפים את הסטייק, פונים למעיל, ומשרים בטמפרטורת החדר 1 שעה.;
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
רוטב: דופק את עשבי תיבול ושום במעבד מזון עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים 3/4 כוס שמן, 1/4 כוס חומץ ומלח ופלפל, לפי הטעם, ואת הדופק כדי להפוך ויניגרט מרקי זה ייראה קצת שמנת עד שהוא מתיישב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
5
להוסיף עוד שמן ו / או חומץ אם עבה מדי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
6
מחממים את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר את הסטייק מן המרינדה ועונה עם מלח ופלפל יותר. גריל, מכוסה, עד חרוך יפה בינוני נדיר, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
הסר מהגריל ולנוח 5 עד 10 דקות לפני חיתוך על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1
מברישים את הבצל עם קצת שמן קנולה ומתבלים עם לשפשף, מלח ופלפל. גריל הבצל, מפנה, עד חרוך ורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
הסר מן הגריל קוצצים גס. קוצצים שוב עם הבצל הירוק ולאחר מכן מערבבים אותם יחד עם צ ' ילה, שמן, חומץ, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
פרוס את הבגט בעובי 1/4 אינץ ' אלכסוני.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
4
מברשת עם שמן, העונה עם מלח ופלפל וגריל בקצרה, עד רק מתחיל פריך. מעל כל חתיכה עם קצת רוטב, פרוסה או 2 של סטייק, יותר רוטב וכמה להתענג.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

מרכיבים

1בגטבגט10קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית10קצת קישואים קצוציםשמן קנולהשמן קנולה10קצת קישואים קצוציםשמן זית או קנולהשמן זית או קנולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברהעלי כוסברה907פלפל האבנרוסטייק צלעסטייק צלע2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה שטוחיםעלי פטרוזיליה שטוחים3ציפורןשום, טחוןשום, טחון4ציפורןשום, קצוץ בערךשום, קצוץ בערך4בצל ירוק, פרוסבצל ירוק, פרוס10קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר10קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחורמלח כשר ופלפל שחור10קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי נענעעלי נענע1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2קרום: פירורי קרקר גרהם1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1גבינת פרמזן מגוררתבובי פליי עוף לשפשףבובי פליי עוף לשפשף1סראנו צ'ילה, טחון עם הזרעיםסראנו צ'ילה, טחון עם הזרעים3Vidalia או בצל מתוק אחר, עור על, פרוס 1/4 אינץ ' עבהVidalia או בצל מתוק אחר, עור על, פרוס 1/4 אינץ ' עבה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקאסיס.קאסיס.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי עמק נאפה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.