סטייק צלע Crostini עם Chimichurri ו Vidalia רליש
סטייק צלע Crostini עם Chimichurri ו Vidalia רליש עשוי להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 742 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר ופלפל, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-13 דקות. נסו 25 דקות סטייק צלע עם סלט בצל וידאלי חרוך, סטייק צ'ימיצ' ורי פלנק, ו סטייק צלע עם צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את היין, קאסיס, שמן ופלפל שחור בצלחת לא מגיבה.
מוסיפים את הסטייק, פונים למעיל, ומשרים בטמפרטורת החדר 1 שעה.;
רוטב: דופק את עשבי תיבול ושום במעבד מזון עד קצוץ גס.
מוסיפים 3/4 כוס שמן, 1/4 כוס חומץ ומלח ופלפל, לפי הטעם, ואת הדופק כדי להפוך ויניגרט מרקי זה ייראה קצת שמנת עד שהוא מתיישב.
להוסיף עוד שמן ו / או חומץ אם עבה מדי. תניח בצד.
הסר את הסטייק מן המרינדה ועונה עם מלח ופלפל יותר. גריל, מכוסה, עד חרוך יפה בינוני נדיר, 3 עד 4 דקות לכל צד.
הסר מהגריל ולנוח 5 עד 10 דקות לפני חיתוך על פני התבואה.
מברישים את הבצל עם קצת שמן קנולה ומתבלים עם לשפשף, מלח ופלפל. גריל הבצל, מפנה, עד חרוך ורך.
הסר מן הגריל קוצצים גס. קוצצים שוב עם הבצל הירוק ולאחר מכן מערבבים אותם יחד עם צ ' ילה, שמן, חומץ, מלח ופלפל.
פרוס את הבגט בעובי 1/4 אינץ ' אלכסוני.
מברשת עם שמן, העונה עם מלח ופלפל וגריל בקצרה, עד רק מתחיל פריך. מעל כל חתיכה עם קצת רוטב, פרוסה או 2 של סטייק, יותר רוטב וכמה להתענג.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי עמק נאפה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Valley Merlot]()
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.