קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 13 דק.
מנות10
ציון בריאות31
מגזין

סטייק צלע Crostini עם Chimichurri ו Vidalia רליש

סטייק צלע Crostini עם Chimichurri ו Vidalia רליש
סטייק צלע Crostini עם Chimichurri ו Vidalia רליש עשוי להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 742 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר ופלפל, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-13 דקות. נסו 25 דקות סטייק צלע עם סלט בצל וידאלי חרוך, סטייק צ'ימיצ' ורי פלנק, ו סטייק צלע עם צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את היין, קאסיס, שמן ופלפל שחור בצלחת לא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
מוסיפים את הסטייק, פונים למעיל, ומשרים בטמפרטורת החדר 1 שעה.;
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
רוטב: דופק את עשבי תיבול ושום במעבד מזון עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים 3/4 כוס שמן, 1/4 כוס חומץ ומלח ופלפל, לפי הטעם, ואת הדופק כדי להפוך ויניגרט מרקי זה ייראה קצת שמנת עד שהוא מתיישב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
להוסיף עוד שמן ו / או חומץ אם עבה מדי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מחממים את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
הסר את הסטייק מן המרינדה ועונה עם מלח ופלפל יותר. גריל, מכוסה, עד חרוך יפה בינוני נדיר, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
הסר מהגריל ולנוח 5 עד 10 דקות לפני חיתוך על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
מברישים את הבצל עם קצת שמן קנולה ומתבלים עם לשפשף, מלח ופלפל. גריל הבצל, מפנה, עד חרוך ורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
הסר מן הגריל קוצצים גס. קוצצים שוב עם הבצל הירוק ולאחר מכן מערבבים אותם יחד עם צ ' ילה, שמן, חומץ, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
פרוס את הבגט בעובי 1/4 אינץ ' אלכסוני.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
4
מברשת עם שמן, העונה עם מלח ופלפל וגריל בקצרה, עד רק מתחיל פריך. מעל כל חתיכה עם קצת רוטב, פרוסה או 2 של סטייק, יותר רוטב וכמה להתענג.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

מרכיבים

1בגטבגט10שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס10שרימפס וורידיםשמן קנולהשמן קנולה10שרימפס וורידיםשמן זית או קנולהשמן זית או קנולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברהעלי כוסברה907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייק צלעסטייק צלע2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה שטוחיםעלי פטרוזיליה שטוחים3ציפורןשום, טחוןשום, טחון4ציפורןשום, קצוץ בערךשום, קצוץ בערך4בצל ירוק, פרוסבצל ירוק, פרוס10שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר10שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחורמלח כשר ופלפל שחור10שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי נענעעלי נענע1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר12 כפיות אבקת שוםבובי פליי עוף לשפשףבובי פליי עוף לשפשף1סראנו צ'ילה, טחון עם הזרעיםסראנו צ'ילה, טחון עם הזרעים3Vidalia או בצל מתוק אחר, עור על, פרוס 1/4 אינץ ' עבהVidalia או בצל מתוק אחר, עור על, פרוס 1/4 אינץ ' עבה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקאסיס.קאסיס.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי עמק נאפה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.