סטייק צלע Crostini עם Chimichurri ו Vidalia רליש עשוי להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 742 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר ופלפל, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-13 דקות. נסו 25 דקות סטייק צלע עם סלט בצל וידאלי חרוך, סטייק צ'ימיצ' ורי פלנק, ו סטייק צלע עם צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את היין, קאסיס, שמן ופלפל שחור בצלחת לא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קרם דה קסיס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
מוסיפים את הסטייק, פונים למעיל, ומשרים בטמפרטורת החדר 1 שעה.;
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
רוטב: דופק את עשבי תיבול ושום במעבד מזון עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים 3/4 כוס שמן, 1/4 כוס חומץ ומלח ופלפל, לפי הטעם, ואת הדופק כדי להפוך ויניגרט מרקי זה ייראה קצת שמנת עד שהוא מתיישב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
להוסיף עוד שמן ו / או חומץ אם עבה מדי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מחממים את הגריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
7
הסר את הסטייק מן המרינדה ועונה עם מלח ופלפל יותר. גריל, מכוסה, עד חרוך יפה בינוני נדיר, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
8
הסר מהגריל ולנוח 5 עד 10 דקות לפני חיתוך על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
1
מברישים את הבצל עם קצת שמן קנולה ומתבלים עם לשפשף, מלח ופלפל. גריל הבצל, מפנה, עד חרוך ורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
הסר מן הגריל קוצצים גס. קוצצים שוב עם הבצל הירוק ולאחר מכן מערבבים אותם יחד עם צ ' ילה, שמן, חומץ, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגורר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
3
פרוס את הבגט בעובי 1/4 אינץ ' אלכסוני.
מרכיבים שתצטרך
בגט
4
מברשת עם שמן, העונה עם מלח ופלפל וגריל בקצרה, עד רק מתחיל פריך. מעל כל חתיכה עם קצת רוטב, פרוסה או 2 של סטייק, יותר רוטב וכמה להתענג.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי עמק נאפה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.