סטייק צלע בגריל עם סלט חם של בוכרון דורש מסביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1794 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 116 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות, קחו פלפל, שמן זית, גבינת עיזים מיושנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה מרהיב. נסו סטייק חצאית בגריל עם תירס חם וסלט עגבניות שרי, סטייק חצאית במרינדה בסגנון קוריאני עם בצל ירוק בגריל וטורטילות חמות, ו אספרגוס חם, Gorgonzola & סלט סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבנות מדורה ולתת לו לשרוף לגחלים זוהרות.
2
בינתיים, לרסק את השום, שומר ופלפל שחור במרגמה למשחה מחוספסת. קוצצים את עשבי תיבול דק ולשלב עם השום ורק מספיק שמן זית כדי להפוך את הדבק. עם קצה של סכין לדקור כמה חורים על פני השטח של סטייק ושכבת השומן. לשפשף את המרינדה על פני השטח של הבשר, דוחף לתוך החורים. להפריש כדי להביא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
רול פירות צהוב אחד
3
מבשלים את תפוחי האדמה במניות המים והעוף עם זר garni עד מבושל דרך וכמעט מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
(הוציאו כבד וצוואר)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
4
מסננים ושומרים את הנוזל. מבשלים את הסטייק מעל הגחלים 4 דקות לכל צד בינוני. בערך 2 דקות לפני שהסטייק מסיים לבשל, מניחים את ענפי העשב על הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
5
הסר סטייק מהחום ולתת מנוחה במשך 2 דקות. חותכים ומגישים עם הסלט. הקפד לשפוך כל מיצים ששוחררו מן הסטייק תוך מנוחה בחזרה על זה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
6
להביא את הגבינה לטמפרטורת החדר ולהתפורר לתוך קערת הסלט.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.