סטייק צלע ואדממה עם רוטב ווסאבי
סטייק צלע ו Edamame עם רוטב ווסאבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 278 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו מלח, שום בבקבוק, רוטב סויה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק צלע עם Sauteed Edamame ו Wasabi-רוטב חרדל, סלט אדאמה עם רוטב ווסאבי, ו מתכון סטייק ווסאבי פלנק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. לשפשף סטייק עם 2 כפיות רוטב סויה; מפזרים מלח ופלפל. מחבת עם ספריי בישול.
תוסיף סטייק למחבת. מבשלים 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מן המחבת; תן לעמוד 10 דקות.
חותכים סטייק באלכסון על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים ג ' ינג ' ר ושום; saut 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
להוסיף הנותרים 2 כפות רוטב סויה edamame למחבת; לבשל 2 דקות.
מערבבים חומץ וממרח ווסאבי בקערה, ערבוב עד חלקה.
מניחים תערובת edamame 1/2 כוס על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל מנה עם סטייק 3 אונקיות; טפטוף כל אחד עם תערובת חומץ 1 כף.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.