סטייק צלע עם ברי פונדו
סטייק פלנק עם ברי פונדו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם פלפל, שום, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: ברי וצ'ייב פונדו, ברי ופונדו פטריות בר, ו סטייק צלע.
הוראות
בקערה קטנה, להקציף יחד את החומץ, שמן, ווסטרשייר, טימין, פטרוזיליה, שום, מיץ לימון, מלח ופלפל.
שים את סטייק האגף בצלחת רחבה רדודה מעיל עם המרינדה. מקררים במשך 45 דקות עד 1 שעה.
הסר את העור החיצוני (רינד) של ברי וקוביות אותו לקוביות 1/2 אינץ'.
מוסיפים אותם לקערה קטנה וזורקים אותם עם עמילן התירס. בסיר בינוני מעל חום גבוה, מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את גבינת ברי ומערבבים עד שהגבינה נמסה. לאחר נמס, להפחית את החום בינוני נמוך ומערבבים את הקורנית, שום, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים 5 עד 6 דקות.
הסר את הפונדו מן החום ולהעביר אותו לסיר פונדו כדי להתחמם.
הסר את הסטייק מן המרינדה, מאמץ את המרינדה עודף ולשים אותו באמצע הגריל שחומם מראש. מבשלים עד הטמפרטורה הרצויה הוא הגיע, על 9 עד 10 דקות לכל צד.
הסר מן הגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
חותכים אותו על ההטיה ולסדר אותם על מגש הגשה.
טפטוף עם רוטב פונדו או לשרת אותו בצד בסיר פונדו.