קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

סטייק צלע עם צ'ארד שוויצרי מוקרם וצנוברים

סטייק צלע עם צ'ארד שוויצרי מוקרם וצנוברים
סטייק צלע עם צ'ארד שוויצרי מוקרם וצנוברים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 381 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו צנוברים, סטייק צד, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו שומן חזיר שוויצרי מוקרם בריא עם צנוברים, Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים, ו Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את chard, בצל ו 1/2 כוס מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להנמיך את החום בינוני. מכסים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד chard הוא מאוד רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Chard שוויצריChard שוויצרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בינתיים, לשלב את גבינת שמנת, אגוז מוסקט ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מניחים מעל חום בינוני ומבשלים, מטאטא לעתים קרובות, עד הגבינה נמסה התערובת רק בועות סביב הקצוות. עם כפית מחוררת, מוסיפים את הכריך מבושל לתערובת הגבינה (משליך כל נוזל עודף).
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מערבבים היטב ועונה עם 1/4 כפית מלח וכמה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מקשטים בצנוברים. להפריש, מכוסה, ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
6
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מפזרים את הסטייקים בכל רחבי עם 1/2 כפית מלח וקצת פלפל. כאשר השמן חם ובוהק, מוסיפים את הסטייקים ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד מהגוני צרוב ועשיר, כ -6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מעבירים את הסטייקים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
9
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ארומטי, על 1 דקה. משוך את המחבת מהחום, להוסיף את החומץ, ולהשתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות משחימים שנצמדים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את החמאה, אורגנו ומיצים מהסטייק. מערבבים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
11
חותכים את הבשר נגד התבואה לפרוסות דקות. מחלקים את הסטייק באופן שווה בין ארבע צלחות ויוצקים את מיצי פאן מעל. מחלקים את chard השוויצרי באופן שווה בין ארבע צלחות לשרת כל אחד עם גליל ארוחת ערב ו 1/2 כוס תותים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
Chard שוויצריChard שוויצרי
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.