סטייק צלע עם רוטב בוטנים חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק פלנק עם רוטב בוטנים חם. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 230 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, מים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קבב סטייק עם רוטב בוטנים, סטייק צלע עם רוטב כתום, ו סטייק צלע עם רוטב צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מניחים סטייק 1/4 תערובת בצל כוס בשקית פלסטיק zip העליון גדול; חותם. להשרות במקרר לפחות 2 שעות או לילה, הפיכת שקית מדי פעם.
שלב הנותרים 1/4 מרינדה כוס, 1/2 כוס מים, חמאת בוטנים, קורנפלור בסיר קטן. להביא לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר סטייק מן התיק, השלכת המרינדה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.