סטייק צלעות צרוב עם ארוגולה וסלט פלפל קלוי
סטייק צלעות צרוב עם ארוגולן וסלט פלפל קלוי נטול גלוטן,, ו מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם פלפלים קלויים, חומץ בלסמי, לחסום פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו סלט ארוגולה עם שרימפס צרוב ויניגרט פלפל אדום קלוי, סטייק צלעות צרוב עם ארוגולה, ו סטייק צרוב עם פטריות צלויות וסלט תרד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת סאוט גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית. מתבלים סטייקים עם מלח ופלפל. כאשר פאן מתחיל לעשן, בזהירות להוסיף סטייקים. אפשר את הסטייקים לבשל במשך כ 3 עד 4 דקות בצד 1, מבלי לזוז או ניקוב הבשר. זה יעזור ליצור טוב, צרי פריך. כאשר סטייקים הם חומים, להעיף לצרוב את הצד השני במשך 3 עד 4 דקות.
הסר בשר לצלחת גדולה ולאפשר לנוח במשך 10 דקות.
באופן דקורטיבי קו מגש גדול עם ארוגולה. לקרוע את הפלפלים קלויים לחתיכות גדולות ולפזר על ארוגולה. בקערה קטנה, להקציף את שמן הזית הנותר, חומץ בלסמי וכל מיצי בשר שייתכן שנאספו על הצלחת מהסטייקים. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים את הסטייקים על פני התבואה ועל הטיה לחתיכות עבות 1 1/2 אינץ'.
להניח את הפרוסות על גבי סלט טפטוף עם רוטב. באמצעות מקלף ירקות, להתגלח על פרמזן על המנה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.