סטייק צרוב במחבת עם פטריות
סטייק צרוב במחבת עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. אם יש לכם יין, רוטב ווסטרשייר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: סטייק חרוך מחבת עם פטריות, סטייק ופטריות צרובים במחבת בניו יורק, ו סטייק צרוב עם פטריות צלויות וסלט תרד.
הוראות
כדי להכין סטייקים, מפזרים בשר באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. לשפשף 1 שן שום טחון על שני הצדדים של סטייקים. ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
הוסף סטייקים; לבשל 3 דקות בכל צד עד השחמה או עד מידה רצויה של doneness.
הסר סטייקים מחבת; להתחמם.
כדי להכין פטריות, להוסיף שאלוט ופטריות למחבת; לטגן 4 דקות או עד השחמה קלה.
להוסיף 2 שיני שום; לטגן 30 שניות.
הוסף יין, ווסטרשייר, 1/4 כפית פלפל, ו 1/8 כפית מלח; לבשל 3 דקות או עד הנוזל הוא כמעט התאדה.
הסר מחבת מחום, ומערבבים פטרוזיליה.
מגישים תערובת פטריות עם סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.