סטייק צרוב עם אטריות אורז חריפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק צרוב עם אטריות אורז חריף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך רוטב דגים, מיץ ליים, סטייק צלע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. נסו אטריות אסייתיות מתובלות עם טופו צרוב, טונה צרובה עם אטריות אבוקדו ואורז חום, ו סטייק צרוב וסלט אורז שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל החומרים בקערה בינונית, לא יצירתית, לטאטא לשלב; להפריש.עבור אטריות וסטייק: קו גיליון אפייה עם שכבה של מגבות נייר; להפריש. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים את בוק צ ' וי ומרתיחים עד פריך במכרז, על 1 דקה.
הסר עם כפית מחוררת לסדין אפייה מוכן; להפריש.החזר את סיר המים לרתיחה.
מניחים את האטריות בקערה גדולה, חסינת חום ושופכים עליהם את המים הרותחים. מערבבים בקצרה כדי להפריד את האטריות, ואז לתת להם לספוג עד שהם רופפים וגמישים, על 5 דקות.
מסננים במסננת; להפריש.לשפשף את השמן משני צידי הסטייק ואת העונה בשר בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד חם, על 3 דקות. בזהירות להניח את הסטייק במחבת לצרוב במשך 6 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
העברה ללוח חיתוך לנוח, על 5 עד 10 דקות.החזירו את האטריות לקערה הגדולה והוסיפו את הבוק צ ' וי השמורה. כאשר סטייק האגף מוכן, לחתוך אותו לאורכו עם הדגן לתוך 3 רצועות. חותכים כל רצועה נגד התבואה לתוך 1/8-כדי 1/4 אינץ ' עבה חתיכות ולהוסיף לקערה. תן ויניגרט שמורות מקציף מהיר, ואז לשפוך אותו על סטייק, אטריות, ובוק צ ' וי.
מוסיפים את הכוסברה וזורקים, באמצעות מלקחיים, עד שהכל משולב ומצופה באופן שווה.
מגישים עם בוטנים ופלחי לימון.