סטייק קאובוי פלנק עם קליפות תפוחי אדמה
סטייק קאובוי אגף עם קליפות תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם כמון טחון, צמרות בצל ירוק, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סטייק קאובוי פלנק עם שעועית מתוקה ומעושנת, פילי גבינת סטייק עורות תפוחי אדמה, ו סטייק פלנק, ארוגולה וסלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר שליטה בתנור לצלות. תרסיס מחבת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים אבקת צ ' ילי, גרגרי קפה, כמון וסוכר חום.
מפזרים סטייק עם 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל; לשפשף עם תערובת תבלינים.
מקום על מחבת ברוילר. סטייק צלוי 4 אינץ ' מחום 12 דקות או עד של doneness הרצוי. מכסים ברפיון בנייר כסף.
בינתיים, לשפשף תפוחי אדמה; מקום בשכבה אחת בצלחת מיקרוגל מרובע 9 אינץ'. מכסים בניילון נצמד למיקרוגל, מתקפלים לפינה האחורית כדי לשחרר קיטור. מיקרוגל על 5 עד 6 דקות או עד מכרז.
חותכים תפוחי אדמה לשניים; מניחים על גיליון עוגיות.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. למעלה באופן שווה עם גבינה. לצלות 2 דקות או עד גבינה מותכת.
דק לחתוך סטייק על פני תבואה.
מגישים עם קליפות תפוחי אדמה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.