סטייק קובני לבישול איטי
סטייק קובני מתבשל לאט זה ... ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו אורז רגיל, בצל, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. נסו בישול איטי ממולאים סטייק אגף, בישול איטי יום ראשון: סטייק צלע בירה, ו סטייק קובני עם סלט אבוקדו ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בבישול, מניחים בצל ופלפלים. למעלה עם בשר בקר.
מפזרים אבקת צ ' ילי, אורגנו, שום ומלח.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
כ -20 דקות לפני ההגשה, לבשל אורז לפי ההוראות על החבילה.
הסר בשר מן התנור; מקום על חיתוך הלוח. Shred beefe עם 2 מזלגות; לחזור לבישול ולערבב היטב. מערבבים שעועית שחורה. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל על 15 דקות יותר או עד מחומם היטב.
מגישים בשר בקר ורוטב על אורז.