קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

סטייק קולב בגריל עם דמי-גלייס פטריות

סטייק קולב בגריל עם דמי-גלייס פטריות
סטייק קולב בגריל עם דמי-גלייס פטריות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 658 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, סטייק קולב, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוף עם דמי פטריות-גלאס ותאנים, סטייק Flatiron עם תפוחי אדמה בליס אדום Herbed, בצל אדום מרמלדה ויין אדום דמי-Glace, ו דמי-גלייס. (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריל חום ובשר העונה משני הצדדים עם מלח ופלפל. בסיר 2 ליטר, מחממים שמן ומוסיפים בצל, שום ופטריות, מטגנים עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
שוםשום
בצלבצל
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
גרילגריל
2
מוסיף יין ומבשל עד מופחת בחצי. בינתיים לצרוב בשר משני הצדדים, וגריל על 128 מעלות f טמפרטורה פנימית על מדחום לקרוא מיידית עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
3
הסר בשר מגריל ולתת מנוחה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
להקציף demi-glace להפחתת יין ולהתאים תיבול של רוטב עם מלח ופלפל, לפי הצורך. כפית את הרוטב על הסטייקים בגריל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
תיבולתיבול
סטייק.סטייק.
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.