סטייק קולב עשבים
סטייק Herbed קולב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 679 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך עלי קורנית, מלח ופלפל, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. נסו סטייק Herbed קולב, רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה, ו סטייק קולב בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את הסטייק עם 2 כפות של שמן זית מעיל עם הקורנית. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת ברזל יצוק גדול, לחמם את 1 כף הנותרים של שמן זית עד מנצנץ.
מוסיף את הבשר ומטגנים במחבת על חום גבוה בינוני עד השחמה וקשוח, על 4 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים את הצליתות למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך ושחמה, כ 3 דקות.
חותכים בעובי את הסטייק על פני התבואה ומסדרים על צלחות. כפית שאלוט מרוסק על גבי הסטייק ומגישים מיד.
הערות: אם לסטייק יש קרום שעובר באמצע הבשר, הסר אותו על ידי חיתוך משני צדי הממברנה, מחלק את הסטייק ל-2 רצועות ארוכות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.