קושימומחה
מוכן ב53 דק.
מנות2
ציון בריאות92
מגזין

סטייק רצועת ניו יורק עם תבלין טרי, מיתרי בצל פריכים ומקרוני וגבינה אפוי עם פרושוטו ושמן כמהין

סטייק רצועת ניו יורק עם תבלין טרי, מיתרי בצל פריכים ומקרוני וגבינה אפוי עם פרושוטו ושמן כמהין
סטייק רצועת ניו יורק עם תבלין טרי, מיתרי בצל פריכים ומקרוני וגבינה אפוי עם פרושוטו ושמן כמהין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-2 ועלויות 22 מנות.72 $למנה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 192 גר' של חלבון, 388 גרם של שומן, וסך הכל קלוריות 5426. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 53 דקות. אם יש לך יין, שאלוט, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו רצועת ניו יורק עם גבינה כחולה, ריבת בצל וידאלית וסלט תפוחי אדמה חם עם ויניגרט חרדל, רצועת ניו יורק בגריל רוזמרין עם רוטב חצילים מעושן, ו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום גבוה כך מחבת מקבל ממש חם. מתבלים את הסטייק במלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף את השמן למחבת. לצרוב את הסטייק משני הצדדים, עד משחימים היטב פריך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את המחבת בתנור ומבשלים 10 דקות, או עד בינוני-נדיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
הסר את הסטייק מהמחבת ומנוחה לפני ההגשה. במחבת הסטייק, על אש בינונית, מוסיפים את היין האדום ומנקים את המחבת, מגרדים את כל החתיכות החומות מהסטייק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את שאלוט פרוס, אוכמניות, אוכמניות, תותים פרוסים. מבשלים את התענוגות במשך 10 דקות, או עד הפרי התרכך, אבל עדיין מחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
3
למעלה סטייק עם תבלין טרי-ברי ומיתרי בצל פריכים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
במחבת סאוט עמוקה, מעל חום בינוני-גבוה, חום 1-אינץ ' של שמן עד שהוא מגיע 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים את החלב לתוך קערה רדודה. בקערה רדודה נפרדת או במחבת, מוסיפים את הקמח. מעיל את פרוסות הבצל בחלב ולאחר מכן לזרוק את הבצל בקמח עד מצופה לחלוטין. לנער את עודף הקמח בזהירות מטגנים עמוק את הבצל עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בסיר גדול, לבשל את המקרוני על פי הוראות החבילה עבור אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מסננים את המקרוני ושופכים את המקרוני בחזרה לסיר החם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
בסיר מעל חום בינוני, מערבבים את קרם ההצלפה הכבד, גבינת צ ' דר גרוסה וגבינת מוצרלה. מערבבים עד התערובת נמסה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
יוצקים את רוטב הגבינה על מקרוני מתוח ומערבבים היטב. לאחר מכן יוצקים את האטריות לתבנית אפייה ומוסיפים את הפרושוטו הקצוץ ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
פרושוטופרושוטו
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
מפזרים את הגבינה מגורר שמורות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה על גבי, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר את המקרוני והגבינה מהתנור ולטפטף עם שמן כמהין לבן.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
שמן כמהין לבןשמן כמהין לבן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

1פיינטאוכמניות טריותאוכמניות טריות1פיינט2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תיבת מרפק מקרוניתיבת מרפק מקרוני2ריבס, קצוץ טרי או קפואקמח לכל מטרה, לדלותקמח לכל מטרה, לדלות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה2ריבס, קצוץ טרי או קפואחלב, לציפויחלב, לציפוי142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו, פרוס דק וקצוץ בערךפרושוטו, פרוס דק וקצוץ בערך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת צ'דר גרוסה, להזמין כמה לציפויגבינת צ'דר גרוסה, להזמין כמה לציפוי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת מוצרלה גרוסה, להזמין כמה לציפויגבינת מוצרלה גרוסה, להזמין כמה לציפוי1פיינטתותים טריים, קליפות ופרוס לשנייםתותים טריים, קליפות ופרוס לשניים198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק רצועת ניו יורקסטייק רצועת ניו יורק2ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן כמהין לבן, לטפטוףשמן כמהין לבן, לטפטוף1בצל צהוב, חצוי פרוס דקבצל צהוב, חצוי פרוס דק

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.