סטייק רצועת צרוב מחבת
סטייק חרוך מחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 292 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא פלפל, חמאה, קורנית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו סטייק חרוך מחבת עם פטריות, סטייק חרוך פאן ויאטנמי, ו פאן סטייק רצועת צרוב עם רוטב שמנת חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
תנו לסטייקים לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מפזרים מלח ופלפל באופן שווה על סטייקים.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים סטייקים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד להשחמה. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף חמאה, טימין, ושום למחבת. בזהירות לתפוס פאן ידית באמצעות כפפת תנור או מגבת צלחת מקופלת. הטה מחבת לכיוונך כך בריכות חמאה; לבשל 1 1/2 דקות, בשר סטייקים עם חמאה כל הזמן.
הסר סטייקים מחבת; לכסות באופן רופף עם נייר כסף.
בואו לעמוד 10 דקות. מילואים תערובת חמאה.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות. להשליך קורנית ושום; כפית שמורות תערובת חמאה על סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.