סטייקי המבורגר של המסכן
סטייקי המבורגר של המסכן הוא מתכון אמריקאי המגיש 6. למנה העיקרית הזו יש 747 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. 351 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פלפל, תיבול, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 83%, וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סטייק של מסכן, עוגיות של מסכן, ו ארוחת הערב של המסכן.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה מערבבים יחד את הבקר הטחון, הקרקרים, החלב, הפלפל, המלח, אבקת השום והתיבול האיטלקי. יוצרים 6 או 8 קציצות בקר גדולות, ומניחים בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', או בכלי קדירה רדוד אחר.
יוצקים את המרק המרוכז באופן שווה על החלק העליון של הקציצות, ומפזרים מעל פטריות משומרות. מכסים את התבנית במכסה או בנייר אלומיניום.
אופים כ - 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקציצות בקר נעשות היטב.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. הספסל סונומה קוסט פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![ספסל סונומה חוף פינו נואר]()
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.