סטייקים אכולי דשא עם קלמטה-זית Chimichurri
מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו סטייקים אכולי דשא עם קלמטה-זית Chimichurri, סטייקים צלויים עם צלעות ברוטב בלסמי-קפר ויניגרט, ו סטייקים בקר Federloin בשר עם פטריות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת heavymedium מעל חום בינוני.
מוסיפים שום פרוס, פלפל אדום, ועלי. מערבבים עד ריחני, על1 דקות.
להוסיף שאלוט ו sautéuntil רק שקוף, על 2minutes.
הסר מהחום; מערבבים בפרסלי, זיתים וחומץ.
מוסיפים מי מור על ידי כפית חופנים כדי דק. צ 'ימיצ' ורי העונה עםזלט ופלפל. לעשות קדימה: יכול bemade 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
לשפשף סטייקים עם 1 כף שמן שום לחוץ.
Sprinkleboth צדדים של כל סטייק עם 1 / 2tespoon פפריקה, 1/4 מלח כפית, קאיין, וכמות גדולה של פלפל שחור.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30minutes או עד 2 שעות.
Brushheavy מחבת גדולה מאוד תנור הוכחה (עדיף ברזל יצוק) עם שמן.
חום מעל חום גבוה עד כמעטמדליק.
תוסיף סטייקים. קוק לא ממולח, בערך 5 דקות. Turnsteaks ולהעביר מחבת tooven. צלוי עד מיד readthermometer מוכנס אופקיסטייקים רושמים 110°f to115°f עבור נדיר, על 10 דקות.
תן לסטייקים לנוח 5 דקות.פרוסה דקה לרוחב. Spoonchimichurri נגמר.