מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו סטייקים אכולי דשא עם קלמטה-זית Chimichurri, סטייקים צלויים עם צלעות ברוטב בלסמי-קפר ויניגרט, ו סטייקים בקר Federloin בשר עם פטריות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 2 כפות שמן במחבת heavymedium מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים שום פרוס, פלפל אדום, ועלי. מערבבים עד ריחני, על1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
3
להוסיף שאלוט ו sautéuntil רק שקוף, על 2minutes.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
הסר מהחום; מערבבים בפרסלי, זיתים וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירס
5
הוסף 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים מי מור על ידי כפית חופנים כדי דק. צ 'ימיצ' ורי העונה עםזלט ופלפל. לעשות קדימה: יכול bemade 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
8
לשפשף סטייקים עם 1 כף שמן שום לחוץ.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
Sprinkleboth צדדים של כל סטייק עם 1 / 2tespoon פפריקה, 1/4 מלח כפית, קאיין, וכמות גדולה של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30minutes או עד 2 שעות.
11
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
Brushheavy מחבת גדולה מאוד תנור הוכחה (עדיף ברזל יצוק) עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
חום מעל חום גבוה עד כמעטמדליק.
14
תוסיף סטייקים. קוק לא ממולח, בערך 5 דקות. Turnsteaks ולהעביר מחבת tooven. צלוי עד מיד readthermometer מוכנס אופקיסטייקים רושמים 110°f to115°f עבור נדיר, על 10 דקות.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.