סטייקים חצאית בגריל עם רוטב אורגנו פטרוזיליה
נסו סטייקים חצאית בגריל עם רוטב אורגנו פטרוזיליה, סטייקים חצאית בגריל עם Tomatillos בשתי דרכים, ו סטייקים דג חרב בגריל עם מרינדה לימון אורגנו (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת גריל חום מעל חום בינוני גבוה עד חם, ולאחר מכן שמן קל. לטפוח סטייקים יבשים ומפזרים בכל רחבי עם 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור (סך הכל).
סטייקים גריל, מתהפך מדי פעם, 2 עד 8 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר (תלוי בעובי של בשר).
להעביר מגש ולתת לעמוד 5 דקות.
בעוד סטייקים צולים, פירה הנותרים מרכיבים עם 3/4 כפית מלח בבלנדר עד חלקה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.