סטייקים כבש עם שאלוט-אנשובי רליש
סטייק כבש עם רוטב אנשובי שאלוט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 317 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוזמרין, זרעי כוסברה, פטרוזיליה שטוח עלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו אנשובי קרוסטיני עם בצל וצימוקים, סטייקים עם רוטב שאלוט, ו סטייק עין-צלעות ופטריות עם עשב, הדר וחמאת אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד רק התרכך, על 1 דקה; להעביר קערה קטנה. מערבבים 3 כפות של שמן זית והפטרוזיליה, אנשובי, זרעי כוסברה ורוזמרין. מתבלים את הבצל עם מלח ופלפל.
באותו מחבת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית. מתבלים את סטייק הטלה במלח ופלפל. כאשר השמן כמעט מעשן, מוסיפים את סטייק הטלה ומבשלים על אש גבוהה עד משחימים היטב על הקרקעית, כ 3 דקות. סובב את הסטייקים ומבשלים רק עד שה הוא בינוני נדיר, על 1 דקה יותר.
מעבירים את סטייק הטלה למגש, למעלה עם רוטב שאלוט ומגישים.