קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

סטייקים כבש עם שאלוט-אנשובי רליש

סטייקים כבש עם שאלוט-אנשובי רליש
סטייק כבש עם רוטב אנשובי שאלוט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 317 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוזמרין, זרעי כוסברה, פטרוזיליה שטוח עלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו אנשובי קרוסטיני עם בצל וצימוקים, סטייקים עם רוטב שאלוט, ו סטייק עין-צלעות ופטריות עם עשב, הדר וחמאת אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד רק התרכך, על 1 דקה; להעביר קערה קטנה. מערבבים 3 כפות של שמן זית והפטרוזיליה, אנשובי, זרעי כוסברה ורוזמרין. מתבלים את הבצל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
באותו מחבת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית. מתבלים את סטייק הטלה במלח ופלפל. כאשר השמן כמעט מעשן, מוסיפים את סטייק הטלה ומבשלים על אש גבוהה עד משחימים היטב על הקרקעית, כ 3 דקות. סובב את הסטייקים ומבשלים רק עד שה הוא בינוני נדיר, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעבירים את סטייק הטלה למגש, למעלה עם רוטב שאלוט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה