סטייקים להב עם פטריות
סטייקים להב עם פטריות נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, שמן זית, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו סטייקים להב עם פטריות, אומצות Blade בגריל שומשום מיסו, ו אומצות להב צ'אק עם רוטב יין עשב (מתכונים דומים).
הוראות
אומצות לטפוח יבש לחתוך 3 (1 אינץ 'ארוך) חריצים, 1 אינץ' זה מזה, על פני סחוס מרכז (כדי לשמור על הבשר מפני מסתלסל), ואז מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל סטייקים, מתהפך פעם אחת, עד בשר הוא רק בינוני נדיר, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
מעבירים סטייקים למגש ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
מוסיפים חמאה לפטריות מחבת וסאוטה ושאלות, מערבבים לעתים קרובות, עד פטריות השחמה ומכרז, כ 4 דקות, ולאחר מכן להעביר מגש עם סטייקים.
מוסיפים חומץ ורוטב סויה למחבת ומבשלים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, 2 דקות.
מוסיפים 1/2 מרק בשר כוס ומבשלים 2 דקות.
בעוד רוטב מבשלים, מערבבים קורנפלור לתוך הנותרים 2 כפיות מרק בכוס. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך רוטב ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. להחזיר סטייקים ופטריות, יחד עם כל מיצים שנצברו על מגש, למחבת ומבשלים, הפיכת סטייקים ברוטב, עד רק מחומם דרך, על 1 דקה.