סטייקים משופשפים בכמון עם אבוקדו סלסה ורדה
כמון שפשף סטייקים עם אבוקדו סלסה ורדה יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 316 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האהבה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם כמון טחון, סלסת עגבניות, כוסברה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייקים משופשפים בכמון עם אבוקדו סלסה ורדה, כמון מאובק רצועת סטייקים עם סלסה ורדה חמאה, ו סטייקים עם צלעות עם שתי סלסות.
הוראות
לחץ כמון באופן שווה על סטייקים בקר.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית עד שהיא חמה.
מניחים סטייקים במחבת; מבשלים 12 עד 15 דקות עבור נדירות בינונית (145 מעלות פרנהייט) עד בינונית (160 מעלות פרנהייט), הופכים מדי פעם.
בינתיים, לשלב סלסה, אבוקדו וכוסברה בקערה קטנה.
מגלפים סטייקים לפרוסות; מתבלים במלח, לפי הצורך.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. הספסל סונומה קוסט פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![ספסל סונומה חוף פינו נואר]()
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.