סטייקים צלויים עם זיגוג רוזמרין-בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים צלויים עם זיגוג רוזמרין-בלסמי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח, מרק בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: סטייק צלוי עם זיגוג בלסמי בייקון, סטייק צלוי עם זיגוג בלסמי וגרמולטה כתומה, ו שזיפים בגריל עם זיגוג רוזמרין בלסמי & Mascarpone.
הוראות
לקצץ שומן מבשר בקר. הפוך חתכים על 1/2 אינץ ' זה מזה ו 1/8 אינץ עמוק דפוס יהלום משני הצדדים של בשר בקר.
מניחים בצלחת זכוכית רדודה. בקערה קטנה, מערבבים חומץ, סוכר חום, רוזמרין, שום, מלח ופלפל; יוצקים באופן שווה על בשר בקר. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות, מפנה מדי פעם.
גז חום או גריל פחם. בזהירות מברשת מתלה גריל עם שמן קנולה.
הסר בשר מן המרינדה; מרינדה מילואים.
מניחים בשר בקר על גריל על אש בינונית. כיסוי גריל; לבשל על 12 דקות עבור doneness בינוני, מפנה לאחר 6 דקות.
בינתיים, בסיר 1-ליטר, מרינדה שמורות חום רותחים מעל חום בינוני-גבוה. מרתיחים 3 עד 4 דקות או עד מופחת בחצי. בקערה קטנה, לערבב מרק תירס; מערבבים תערובת מרק לתוך המרינדה. מבשלים כ 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה.
מניחים בשר בקר על קרש חיתוך; לחתוך באלכסון לפרוסות דקות.
מניחים פרוסות על מגש הגשה. רוטב כפית על בשר.