סטייקים צלויים עם סטייק בורבון-ברביקיו ותבלינים שפשפו בצל וידליה בגריל
סטייק צלעות בגריל עם בוסט בורבון-ברביקיו ותבלינים שפשף בצל וידאלי בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. אם יש לכם פירה פלפל צ'יפוטלה, כוסברה טחון, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. וזה טוב. נסו פלפל-שפשף סטייקים בגריל עם בצל מקורמל, ספייס שפשף סטייקים צלויים עם שעועית ירוקה וסלט עגבניות דובדבן, ו ספייס שפשף טאקו חזה עוף עם Poblanos בגריל, בצל ברביקיו וסלט כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את החמאה והשמן על חום בינוני בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שקוף, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
3
מוסיפים 2 כוסות ויסקי ומבשלים עד מופחת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בורבון
4
מוסיפים את העגבניות והמים, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מים
5
מוסיפים את שאר החומרים, למעט מלח, פלפל וסטייקים, ומבשלים במשך 20 עד 25 דקות נוספות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
סטייק.
מלח
6
מעבירים את התערובת למעבד מזון ומחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
7
יוצקים לתוך קערה ולאפשר להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
להקציף את 2 כפות הנותרים של ויסקי.
מרכיבים שתצטרך
בורבון
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
גריל חום גבוה. סטייקים העונה משני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל ולשפשף חלק לשפשף התבלינים מהבצל על צד אחד של הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
לשפשף תיבול יבש
בצל
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
מניחים סטייקים על גריל, ספייס לשפשף בצד למטה, וגריל עד חרוך מעט וקשוח, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
11
מברישים את הסטייקים עם מעט הבורבון-BBQ baste והופכים סטייקים; מפחיתים את החום של הגריל עד בינוני-נמוך ומבשלים עד בינוני-נדיר doneness, בערך 8 עד 9 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בורבון
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
12
מברשת עם Bourbon-BBQ baste כל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בורבון
13
הסר מהגריל, מברשת עם יותר של הבסטה, ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
גריל
14
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
15
לטאטא יחד את כל התבלינים בקערה קטנה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תבלינים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
16
מברשת בצל עם שמן משני הצדדים. לשפשף 1 צד של כל בצל עם חלק מתערובת התבלינים ולמקם לשפשף בצד על הגריל. גריל עד חום זהוב קרום נוצר. הפוך את הבצלים ולהמשיך צלייה עד רק מבושל דרך.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.