סטייקים קנזס סיטי עם רוטב Béarnaise לובסטר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 1168 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 89 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו מים, שיני שום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. מתכונים דומים: רוטב ברביקיו בסגנון קנזס סיטי, רוטב ברביקיו קנזס סיטי, ו רוטב ברביקיו קנזס סיטי.
הוראות
1
מבשלים לובסטר בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 13 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר לובסטר גיליון אפייה rimmed. מגניב במקצת. לסובב את הטפרים; מילואים לשימוש נוסף. תסובב את הזנב. לגרד כל עמק ירוק. באמצעות מזמרה מטבח, לחתוך את הגוף והרגליים לחתיכות 2 אינץ ' ומניחים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
חותכים את בשר הזנב מן הקליפה; מוסיפים את הקליפה לקערה עם הגוף והרגליים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
חותכים בשר לאורכו לרצועות 4, ולאחר מכן לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מניחים בשר בקערה קטנה, כיסוי, וצינה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
ממיסים 1/2 כוס חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
להוסיף שאלוט פרוס, שום, וצ ' ילה; לבשל עד ריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
7
מוסיפים חתיכות פגז לובסטר ומערבבים 5 דקות. הגבר את החום למדיום.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
8
להוסיף 1/2 כוס חמאה הנותרים, 1 כף בכל פעם, ערבוב עד נמס בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9
מוסיפים פפריקה; מערבבים כדי להתמזג. מסננים חמאה לתוך קערה בינונית, לחיצה על מוצקים מסננת לשחרר את כל החמאה. להשליך מוצקים במסננת.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
תן לחמאת לובסטר להתקרר לטמפרטורת החדר. (בשר לובסטר וחמאה ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסה חמאה וצינה. החזר חמאת לובסטר לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
11
שלב חומץ, שאלוט קצוץ, וצלפים בסיר בינוני. להרתיח על חום גבוה עד כמעט כל הנוזל מתאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
הסר מהחום.
13
מקציפים חלמונים, מיץ לימון, ו 1 כף מים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
14
מניחים קערה על סיר של מים רותחים בקושי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
15
להקציף כל הזמן עד התערובת היא עבה, על 3 דקות. כבה את החימום.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
להקציף בחמאת לובסטר ב 6 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
להקציף בתערובת שאלוט ו טרגון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים בבשר לובסטר שמור. מתבלים במלח ופלפל. שמור רוטב bèarnaise לובסטר מעל מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
שאלוט, מגורר או טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
18
מטאטא Preheat. לשפשף סטייקים עם מלח גס כשר ופלפל. צלייה עד מבושל כדי doneness הרצוי, כ 6 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר (5 דקות לכל צד אם ללא עצמות).
מרכיבים שתצטרך
מלח גס כשר
8 (U-12) שרימפס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
19
מגישים עם רוטב bèarnaise לובסטר.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.