סטייקים של דג בקלה עם קרום תפוחי אדמה עם רוטב חמאת לימון
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סטייקים של דג בקלה עם תפוחי אדמה עם רוטב חמאת לימון. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 37 גרם חלבון , 60 גרם שומן ובסך הכל 956 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . אם יש לכם ביצים, מיץ לימון, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 64% . מתכונים דומים: סטייקים עלומים של דג בקלה עם רוטב ביצים (Torsk Med Eggesaus) , סטייקים של דג בקלה עם רוטב ביצים (Torsk Med Eggesaus) ודג בקלה עם רוטב לימון יין לבן עשב .
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חמאה צוננת ללא מלח, חתוכה
2
מניחים את הקמח בקערה רדודה ומתבלים במלח ופלפל. בקערה רדודה נוספת טורפים את הביצים עם החרדל. בקערה רדודה שלישית מניחים פתיתי פירה מיובשים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.