קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סטרוגנוף פטריות פורטובלו

סטרוגנוף פטריות פורטובלו
סטרוגנוף פטריות פורטובלו הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, מרק ירקות, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: בשר בקר ופורטובלו פטריות סטרוגנוף, עוף פורטובלו סטרוגנוף, ו Portobello ו Stroganoff תרד-6 נקודות.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים אטריות ביצים ומבשלים עד אל דנטה, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
3
הסר מהחום, לנקז, ולהניח בצד.
4
במקביל, להמיס חמאה במחבת כבדה גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים בצל, ומבשלים, ערבוב עד מתרכך. הפעל את החום עד בינוני גבוה, ולהוסיף פטריות פרוסות. מבשלים עד שהפטריות רפויות ומשחמות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
הסר לקערה, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
באותו מחבת, מערבבים במרק ירקות, כדי להיות בטוח לערבב בכל חתיכות משחימים את החלק התחתון של המחבת. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד התערובת מצטמצמת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הפחת את החום לנמוך, והחזר את הפטריות והבצל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר את המחבת מן החום, מערבבים יחד את השמנת החמוצה ואת הקמח; ואז להתמזג לתוך הפטריות. להחזיר את המחבת למבער, ולהמשיך לבשל על אש נמוכה, רק עד הרוטב מתעבה. מערבבים את הפטרוזיליה, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מגישים מעל אטריות ביצה מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביצים מבושלותאטריות ביצים מבושלות