קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות7
מגזין

סטרומבולי נקניק גבינה

סטרומבולי נקניק גבינה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סטרומבולי נקניק גבינה. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-21 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 426 קלוריות. מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם סוכר, חלב חם, מים חמים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-50 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 43%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סטרומבולי נקניק איטלקי (המכונה גם לחם נקניק), סטרומבולי הודו גבינתי וסטרומבולי נקניק.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח והשמרים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים מים, חלב וחמאה; מקציפים על נמוך עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
הופכים על משטח מקומח היטב; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים נקניק עד שכבר לא ורוד; מסננים ומצננים. מערבבים פנימה את המוצרלה, 2 ביצים ובזיליקום; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מנקבים בצק למטה; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
7
מגלגלים חלק אחד ל-15 אינץ'. x 10 אינץ'. מלבן על תבנית אפייה משומנת. כף מחצית מתערובת הנקניקיות לאורך צד אחד של המלבן עד למרחק של 1 אינץ' מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מקפלים את הבצק על המילוי; לצבוט קצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
חותכים ארבעה חריצים אלכסוניים על גבי הסטרומבולי. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק והמלית. טורפים את שאר הביצה; להבריש מעל כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
11
אופים ב-375 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה. פרוסה; להגיש חם.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)