סטרומבולי נקניק לבבי
המתכון סטרומבולי נקניק לבבי יכול להתבצע בסביבות 40 דקות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 677 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, פטריות, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטרומבולי נקניקיות איטלקי (המכונה גם לחם נקניקיות), סטרומבולי נקניק, ו נקניק ופפרוני סטרומבולי.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הנקניקיה, הבקר, הבצל, הפטריות והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את המים, רסק העגבניות, גבינת הפרמזן, המלח, האורגנו, השום והרוזמרין. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 5 דקות או עד להסמכה.
בינתיים, לחתוך שליש העליון את כיכר לחם; בזהירות חלול את התחתונה, משאיר 1/2-ב. מעטפת (מחק לחם שהוסר או שמור לשימוש אחר).
קו חצי תחתון עם שלוש פרוסות גבינת מוצרלה; למעלה עם תערובת נקניק וגבינה שנותרה. החלף לחם העליון. עוטפים כיכר כריך בנייר כסף.
אופים בחום של 400 דקות במשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה.
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.