קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

סטרומבולי פפרוני

סטרומבולי פפרוני
סטרומבולי פפרוני יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 463 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא נקניק פפרוני, אורגנו, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו סטרומבולי פפרוני, סטרומבולי פפרוני, ו סטרומבולי פפרוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
אגרוף בצק למטה. על משטח מקומח קל, לגלגל כל כיכר לתוך מלבן 20x8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
גלולגלול
3
מניחים מלבן אחד על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מורחים רוטב ספגטי ברצועה 18x4 אינץ ' במורד המרכז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
מורחיםמורחים
5
מפזרים אורגנו, פפרוני וגבינת מוצרלה. מקפלים צדדים ארוכים של בצק עד מילוי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פפרוניפפרוני
אורגנואורגנו
בצקבצק
6
חותכים את המלבן שנותר לשלוש רצועות. רצועות צמה רופף; קמצוץ מסתיים לאטום.
7
מניחים לחם על גבי הגבינה; צובטים צמה לבצק כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
בצקבצק
8
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור